Топ-6 Українських Мобільних Ігор

Це була смілива, дуже дорога гра, але яка відпрацювала кожну витрачену копійку. Якщо ти досі не грав, виправляй помилку тут і зараз — у Відьмака обов’язково треба зіграти. Франшиза DIRT вже довгий час є флагманом в жанрі гоночних ігор, якщо мова йде про багатокористувацькі режими.

топ ігри на телефон онлайн

Коли ви в режимі офлайн, запустіть Really Bad Chess і киньте собі новий виклик. Проста логіка гри, яка робить ігровий процес зрозумілим для будь-кого. Якщо ви любите «королівські битви», якщо поєднуєте скритність та агресивний напад, то PUBG Mobile – те, що вам потрібне. Недурний сюжет, до рідного болю для тих, хто грав на ПК. Платний контент, який важко безкоштовно роздобути.

Додати Коментар

Це дуже зручно, бо дозволяє економити заряд і, разом з тим, отримувати швидку і плавну роботу. Технологія LTPO Fluid Display покликана ще більше підвищувати енергоефективність. Щодо автономності, Realme GT Master Edition може похвалитися акумулятором на 4300 мАг. Він побудований за принципом двох комірок, тому може повністю заряджатися всього за півгодини. Але ця можливість доступна лише за умови використання оригінального кабеля й зарядного пристрою.

Загалом виконувати завдання і за це отримувати нагороди. ESports у назві гри має на увазі орієнтованість на мережеву складову та на кіберспорт в цілому. Вибравши одного з більш ніж десятка героїв і поєднавшись в загін з 3-х чоловік, вам доведеться здолати всіх інших. Коло смерті щоразу звужується, вороги дедалі ближче і напруга наростає. Гармати, скіни, ефектні здібності та нескінченна стрілянина – все, за що гравці по всьому світу так люблять Apex Legends. Ще один із мастодонтів світу «королівських битв» – Apex Legends – цього року запустив власну мобільну версію шутера.

Режим «королівська битва» лише один з безлічі режимів представлених у додатку. Ви можете змагатись у рейтингових матчах, мультиплеєрі та зомбі-режимі. Різноманіття зброї та інших аксесуарів дійсно вражаюче, повірте, ви точно знайдете зброю до свого смаку.

  • Після того як вони зірвали великий куш, на них звернув увагу власник грального закладу – сам Диявол!
  • Що запит виробляється людиною та відобразити цю сторінку сайту.
  • Stardew Valley – продукт важкої праці однієї людини, без снобізму і надмірностей.
  • На дворі альтернативний 1989 рік і ви в ролі містичного лиходія будете вбивати людей в величезних кількостях, щоб захопити владу над тим, що відбувається навколо.

Координував хлопців засновник студії Ілля Сафронов. Увійтиувійдіть у свій обліковий запис Sony, і дані про ваш вік буде збережено. Ознайомтеся з докладними посібниками з ваших улюблених жанрів.

Плитка Неожиданностей

Вірніше не зовсім карточна – просто вони тут присутні. В цілому ж це рогалик з приємно-кльовою мальованою графікою (коміксна стилізація приносить задоволення). Одна з кращих РПГ на сьогодення, не дивлячись, що гра вийшла у далекому 2002 році. Якщо застаріла графіка не різатиме око, то цю гру просто не можна пропускати, адже в Morrowind не грають – в ній живуть.

Гра-тиска, у якій треба знищувати окупантів, що розбігаються, після того, як їх накриває арта ЗСУ десь під Чорнобаївкою. Гра доступна наgd4ua.io та працює в браузерах на ПК і мобільних. Користуючись наявним приладдям (тапки, мухобойка, молот, газета), давіть орків як тарганів, щоб якнайменше цих шкідників могли повернутися додому. Кожній хвилі окупантів передує комедійний мінікет, що висвітлює весь абсурд і цинізм, що відбувається в московії. Розробив браузерну мінігру, у якій бойовий качар полює на рашистів та атакує бункер путіна. Суть гри — не дати рашистам і техніці окупантів пройти повз.

Внутрішньоігрова валюта в цій грі – золото, яке продається на сторонніх ресурсах за гроші. Крім цього, чималу вартість мають і рідкісні натисніть, щоб дізнатися більше внутрішньоігрові предмети. Заробляти золото і отримувати предмети можна, виконуючи квести і прокачуючи свого персонажа.

Поруч з камерою надруковано логотип бренду та особистий підпис розробника цього смартфона. Тож якщо шукаєте кращий ігровий телефон – нова стаття і рейтинг для вас. Що запит виробляється людиною та відобразити цю сторінку сайту.