“тренди Локального Бізнесу”: У Коломиї Відбувся Перший Форум Для Місцевих Бізнесменів Відео Курс

Розпочаті процедури санації чи банкрутства передбачають особливий порядок взаємодії (повернення заборгованості тощо) з компанією, відносно якої розпочата відповідна процедура. Важливе значення має своєчасне володіння інформацією про початок та перебіг процедури. Заплановані перевірки для компанії є потенційним ризиком, оскільки в разі встановлення порушень до компанії можуть бути застосовані фінансові та інші санкції. Такі фактори, враховуючи результати минулих перевірок, доцільно аналізувати і враховувати під час оцінки ризиків від співпраці. 24 жовтня 2022 року перший очільник відділу культури міської ради, засновник народного аматорського театру поезії «Орфей» відзначив би 90-річчя. У Снятині в незвичний спосіб вшановують загиблих захисників України.

коломийська асоціація підприємців

На Коломийщині у місцевому підприємстві кузня «Ферум» перетворюють легковики на автомобілі для військових. Сховища усіх навчальних закладів Коломийської громади спеціальна комісія визнала безпечними та придатними для перебування дітей. Понад 30 разів з початку навчального року на Прикарпатті лунав сигнал «Повітряна тривога». Перший – придбаний за бюджетні кошти, другий – за підтримки міжнародних партнерів.

У Лисці Відкрили Поліцейську Станцію, Де Працюватиме Офіцер Громади

Під такою назвою у Коломиї відкрили персональну виставку живопису художника Володимира Бойківа. Щомісяця будуть відбуватися тренінги, на кожен із них – буде онлайн-реєстрація. https://arhmyhail.org.ua/ У Коломиї організовують навчальний спецпроцес для волонтерів. Коломийський «Карітас» навчатиме волонтерів у рамках Соціально-освітньої Волонтерської Академії – «СОВА».

Філії Та Правонаступники Компанії Го “асоціація Футболу Коломийської Міської Об’єднаної Територіальної Громади”

Аби принести дітям свято і трішки дива, захисники готові самі побути в ролі святого Миколая. Допоможіть святому Миколаю прийти до дітей з прифронтових населених пунктів! З такою ініціативою до Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» звернулися військовослужбовці «десятки». На які вимушені кроки пішли працівники, щоб не закрити пекарню – дивіться далі. У Коломиї відбувся захід пам’яті Любомира Бордуна.

Цьогоріч ми почали працювати над проєктом міжмуніципальної співпраці спільно з печеніжинською, нижньовербізькою, ланчинецькою громадами. Хочемо облаштувати туристично привабливі локації з велозупинками, місцями для ремонту велосипедів у цих чотирьох громадах. “Я живу на околиці, до міста добираюся лише цим видом транспорту. Пристосувалася до доріг, тож тепер не боюся їздити. Попри це, маю мрію, щоб у місті встановили велодоріжки”.

Це стратегічний документ, розрахований на років, у якому прописано правила всіх видів руху в межах нашої громади. Він базуватиметься на соціологічних опитуваннях, математичних розрахунках та дослідженнях. Після затвердження цього документа працюватимемо й над веломаршрутами. Коломийська мерія має плани на цей рік щодо покращення умов для велосипедистів. Заступник міського голови Микола Андрусяк поділився рішеннями влади.